sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Aika tulppaanien ja arvonnan voittaja

Heissan!

3/1-17 lensimme isännän kans kahdeksi viikoksi Thaimaan lämpöön joten tammikuussa ei olla ehditty paljoa kotoilla. Siksipä blogikin on ollut aivan hissukseen hiljaa. Thaimaan matkasta teen varmaan vielä oman postauksen.

Nyt alkavat päivät pikkuhiljaa pitenemään ja valo lisääntymään, onneksi sanon mie. Kyllä nämä pimeät kuukaudet jo riittävät, mie tykkään valosta ja auringosta, sääli vain että tuo viimeksi mainittu pysytteli piilossa koko viikonlopun. Valokuvaus onnistuu taas paljon paremmin kun luonnonvalo lisääntyy ja toipa joulupukki mulle uuden kamerankin jota mie nyt opettelen käyttämään. Ei aivan helppo nakki sillä mie en ole mikään tekniikan ihmelapsi.

Tammikuun piristyksiä ovat ehdottomasti tulppaanit.
Niitä saa kaupoista vaikka minkä värisinä niinpä mieki tulin perjantaina kukkakaupan kautta töistä kotia, kainalossa kaksi tulppaaninippua joista toiset sattuivat olemaan samanvärisiä kuin tuo henkarissa oleva paita.

Kirpparilta lähti muuten viikonloppuna mukaan valkoinen nyöriamppeli joka roikkuu väliaikaisesti kukkineen päivineen tuosta vanhasta hattuhyllystä.
Eiköhän se isäntä ruuvaa amppelille koukun kattoon kunhan ehtii.
Minusta tämmöset amppelit ja makramee -työt ovat ihania ja on kyllä tosi kiva että ne ovat tulleet jälleen muotiin :)

Mutta nyt arvonnan voittajaan eli Rörstrand Mon Amie keittiöpyyhkeen ja servetit saa itselleen Vintagentti jolle olenkin jo laittanut sähköpostia. Paljon onnea ❤

Tässä Vintagentin kommentti:

Löysinpä tieni tänne juuri sopivalla hetkellä, osallistun siis myös arvontaan. Liityin lukijaksi nimellä vintagentti. Ihania löytöjä sinulla talo ja mökki tulvillaan, hieman (aikamoinen understatement) kateellisena katselen täällä kuvia, huh! 

Seuraavan arvonnan ajattelin järjestää pikapuolin sillä huomasin juuri että Käy peremmälle täyttää 7/2 kokonaiset 3 vuotta :)

Oikein mukavaa pyhänjatkoa sekä alkavaa uutta viikkoa kaikille!

-Tiina